Loft
Neremstraat 240, 3700 Tongeren
Vanaf € 349.961*
  • Oppervlakte: 260m²
* prijs is excl. BTW, registratierechten en notariskosten

Grenzeloos wonen in de Chocoladefabriek


In Tongeren staat de voormalige Chocoladefabriek. Een iconische reus met een eeuw geschiedenis op de teller. Om de toekomst te verzekeren kreeg het gebouw een herbestemming als woonproject. De renovatie is grotendeels afgerond. De eerste lofts zijn opgeleverd en al bewoond. Het project is volledig uitverkocht maar weldra start verkoop fase 2!

In fase 2 zullen er 18 nieuwbouwappartementen worden opgericht aan de rechterkant van het bestaande fabrieksgebouw. De ruimtes zijn slim ingedeeld en elk appartement heeft een zonnig terras met zicht op de Chocoladefabriek en het kasteel aan de overkant. Dankzij onder andere de warmtepompen en de zonnepanelen ben je verzekerd van een laag energieverbruik. 

De typische kenmerken van de Chocoladefabriek werden bewaard, van het grote glasraam tot de kleinste details van de trapleuning. De indeling en het gebruik van de ruimtes zijn afgestemd op het gebouw. Via het fietspad achter de Chocoladefabriek sta je meteen midden in de natuur. Bovendien is het een zeer centrale ligging en woon je op 10 minuten rijden van de E313 en heb je via de E40 een vlotte verbinding naar Leuven en Brussel.
Neem snel contact met ons op om je op de hoogte te houden voor de volgende fase! info@jansenrealestate.be of 011/39 90 50
De Generale

Details

Stedenbouw

  • Bestemming woonuitbreidingsgebied
  • Bouwvergunning Ja
  • Verkavelingsvergunning Nee
  • Voorkooprecht Nee
  • Dagvaarding Nee