Bouwteam Familie Jansen

De familie Jansen ontwikkelt en verkoopt al 25 jaar residentieel vastgoed. Wij brengen altijd kwalitatieve projecten op de markt, of het nu gaat over woningen, appartementen of serviceflats.

De concrete uitvoering van het project oHase is in handen van projectontwikkelaar Jansen Development, bouwbedrijf Building Group Jansen en vastgoedmakelaar Jansen Real Estate: drie kamers binnen hetzelfde Jansen-huis.

De projectontwikkelaar
Jansen Development zoekt als projectontwikkelaar naar braakliggende of verouderde locaties, om deze vervolgens een nieuwe toekomst te geven. Wij staan in voor het masterplan, de architectuur, de realisatie en de eindoplevering.

Ons opzet is duidelijk: een omgeving opwaarderen tot een duurzame, moderne woon- of werkplek. Het handelsmerk van onze projecten is de strategische ligging. Onze terreinen situeren zich altijd vlakbij scholen, winkels, haltes voor openbaar vervoer, ...

De aannemer
Building Group Jansen is actief in verschillende marktsegmenten, binnen en buiten de landsgrenzen. de groep werkt met eigen mensen en zit exclusieve productlijnen en projecten neer. In een constante zoektocht naar verbetering testen we de nieuwste technieken. Building Group Jansen is meer dan een bouwbedrijf: wij zijn een kwaliteitsspeler en problem solver!

De vastgoedmakelaar
Jansen Real Estate helpt u als vastgoedmakelaar bij het verhuren en verkopen van huizen, appartementen en bouwgronden, tegen de juiste prijs. Wij ondersteunen u op alle mogelijke vlakken: van de administratieve begeleiding en communicatie tot advies inzake successie en vastgoedmanagement.

Onze ervaren vastgoeddeskundigen (erkend door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) kennen de immomarkt als geen ander. Kortom, Jansen Real Estate is een dynamische en betrouwbare partner, die persoonlijke begeleiding garandeert bij uw huisvestingsproblematiek.

Groepsfoto