Uitzonderlijk appartement
Ridder Portmansstraat 3, 3500 Hasselt
Vanaf € 452.350*
  • Slaapkamer: 2
  • Oppervlakte: 130-200m²
* prijs is excl. BTW, registratierechten en notariskosten

De stralende zon komt op aan de horizon, u voelt de warmte over uw gezicht glijden en rekt u nog eens lekker uit. Het perfecte begin van een zalige dag...

Met De Generale geniet u van een topligging te midden van een sfeervolle, historische en moderne metropool. De ‘Hoofdstad van de Smaak’ zal ook bij u in de smaak vallen.

In het verleden nam De Generale Bank (nu BNP Paribas Fortis) het iconische gebouw aan de kleine ring volledig in beslag. Het gebouw was echter aan renovatie toe. Er werd gekozen om het gebouw een tweede adem te geven. BNP Paribas Fortis blijft op de eerste drie verdiepingen gehuisvest. De bovenste verdiepingen van dit prachtgebouw zijn herbestemd tot 12 luxueuze appartementen en 3 sublieme penthouses.

Het monumentale pand van De Generale werd begin jaren ’70 ontworpen door architectenbureau Jaspers-Eyers. Ook voor de huidige renovatie en herbestemming steekt dit internationaal architectenbureau graag de handen uit de mouwen.


Appartementen

Op de 4de en 5de verdieping worden 12 luxueuze appartementen van 97 tot 161 m2 gerealiseerd. Elk appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en een royaal terras. Kers op de taart is de kwalitatieve en solide basisafwerking.
Neem een kijkje in ons modelappartement!


Penthouses

Op de 6de verdieping komen 3 exclusieve penthouses van 169 tot 224 m². Deze moderne en lichte ruimtes, in combinatie met het solide en iconische uiterlijk van De Generale, creëren een uitzonderlijke uitstraling. Stuk voor stuk unieke, luxueuze en veelzijdige penthouses met wooncomfort van het allerhoogste niveau.

Een grote troef is dat er ondergrondse parkeerplaatsen voorzien werden. 

In De Generale kiezen we voor een complete basisafwerking van hoog niveau (ruime budgetten voor keuken, sanitair en vloer). Bovendien heeft u de mogelijkheid uw droompenthouse geheel naar eigen smaak af te werken en in te richten. Indien u dit wenst, kunt u zelfs het maatwerk opnemen in deze fase.

Duurzaamheid, energiezuinigheid en doordachte indelingen staan ten slotte centraal in het volledige ontwerp van deze appartementen en penthouses. Ervaar de sfeer van vroeger en de kwaliteit en het design van de toekomst.

Hoewel we ons in hartje Hasselt bevinden, is parkeergelegenheid geen enkel probleem. In de kelderverdieping van De Generale bevinden zich privé bergruimtes, gemeenschappelijke fietsstallingen en 20 privé parkeerplaatsen voor de bewoners. Tijdens de sluitingsuren van het bankkantoor kunnen de parkeerplaatsen van het bankkantoor gebruikt worden door de bewoners en hun bezoekers. Ideaal wanneer u ’s avonds of in het weekend vrienden uitnodigt of de (klein)kinderen blijven overnachten.

Op zoek naar een prachtig appartement op een topligging? We helpen u graag het juiste appartement te kiezen.

De Generale

Details

Stedenbouw

  • Bestemming Niet meegedeeld
  • Bouwvergunning Niet meegedeeld
  • Verkavelingsvergunning Niet meegedeeld
  • Voorkooprecht Niet meegedeeld
  • Dagvaarding Niet meegedeeld