Appartement
Frans Tempelsstraat 15, 3500 Hasselt
Vanaf € 235.000*
  • Slaapkamer: 2-3
  • Oppervlakte: 92-170m²
* prijs is excl. BTW, registratierechten en notariskosten
Na je bezoek aan de bruisende stad kom je in alle rust thuis in oHase. Zicht op het kanaal en het groene binnenplein inclusief. Een combinatie in Hasselt die niemand onberoerd laat.

Wil je zien welke kwaliteit en afwerking het project te bieden heeft of welke de mogelijkheden voor jou zijn? Maak een afspraak!

Geen enkele familie is hetzelfde. De woningen van oHase dus ook niet. Je kan kiezen uit verschillende types, die elk nog varianten hebben. Er is voor ieder wat wils. De oppervlaktes variëren van 77m² tot 255m². Gelegen aan het water of aan het groen aangelegde gemeenschapsplein. Van knus appartement tot ruime gezinswoning. Je bepaalt bovendien zelf de indeling en de afwerking.

Woningen aan het water
Aan het water is er gekozen voor laagbouw: zo kunnen zo veel mogelijk mensen genieten van zicht op het kanaal. Je kan hier levenslang wonen dankzij een slaapkamer op het gelijkvloers. Daarnaast hebben de kamers een extra groene touch: de platte daken zijn afgewerkt als extensieve groendaken. Deze woningen kregen de verfrissende namen 'Oever', 'Dijk' en 'Kaai'. 

Appartementen
In het midden van oHase vind je de parkappartementen en –penthouses terug: centraal gelegen, aan het gezellige en autovrije plein maar toch met zicht op het water. De residenties 'Tropen', 'Toendra', 'Savanne' en 'Steppe' zijn reeds uitverkocht. De nieuwe fase aan de voorzijde van het project is residentie 'Taïga'. Er zijn appartementen voor elke gezinssamenstelling en levensstijl. Woon je liever zonder trap? Of past het penthouse met drie slaapkamers beter bij jouw gezin? Verkies jij een vergezicht richting water? Of kijk je liever uit op een groene omgeving? Door de opstelling van de appartementen geniet je steeds van de zon en het zicht. Een andere troef is de bushalte voor de deur. De ruime terrassen zijn zuidelijk georiënteerd. Dagelijks vakantiegevoel? Check! 

Parkwoningen
Deze 12 wooneenheden hebben allemaal een garage: ofwel inpandig ofwel als carport. Daarnaast is er in deze woningen een extra kamer: een hobbyruimte om te schilderen? Of een berging voor je tuinspullen? De keuze is aan jou. Bovendien kan je in alle rust vertoeven in je private achtertuin of een babbel slaan met je buren in het weelderige park.

Kom het project beleven, we helpen je graag verder!

De Generale

Details

Stedenbouw

  • Bestemming Niet meegedeeld
  • Bouwvergunning Niet meegedeeld
  • Verkavelingsvergunning Niet meegedeeld
  • Voorkooprecht Niet meegedeeld
  • Dagvaarding Niet meegedeeld