Appartement
Frans Tempelsstraat 15, 3500 Hasselt
Vanaf € 434.500*
  • Slaapkamer: 3
  • Oppervlakte: 131m²
* prijs is excl. BTW, registratierechten en notariskosten

Residentie Taïga met 11 appartementen maakt deel uit van het unieke woonproject oHase langs het Albertkanaal. Dit project creëert een nieuwe woonomgeving met een eigen karakter. Je komt er thuis in een oase van groen, water en rust. Hoewel het project zich op wandel- en fietsafstand van de stad Hasselt bevindt, is parkeergelegenheid geen enkel probleem dankzij de ondergrondse parkeergarage én er ligt een bushalte voor de residentie. We voorzien geschikte appartementen voor elke gezinssamenstelling en levensstijl. Woon je liever zonder trap? Of past het penthouse met drie slaapkamers beter bij jouw gezin? 

Verkies jij een vergezicht richting water? Of kijk je liever uit op een groene omgeving? Door de opstelling van de appartementen geniet je steeds van de zon en het zicht. De ruime terrassen zijn zuidelijk georiënteerd. Dagelijks vakantiegevoel? Check! 

De appartementen zijn instapklaar afgewerkt. Nog verven en verhuizen maar.

In de eerste en tweede fase van het project oHase werden reeds 4 appartementsgebouwen, parkwoningen, waterwoningen en een kinderdagverblijf gerealiseerd. Deze fases zijn reeds volledig uitverkocht. Het weelderige park binnen het project werd aangelegd en de bewoners genieten hier al volop van de rust en de omgeving. Voetgangers en fietsers kunnen zich in alle rust en veilig verplaatsen. Een leuke extra aan dit project is dat bewoners vlot gebruik kunnen maken van de bushalte voor de deur.  

Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats, berging en exclusief registratie, BTW en notariskosten.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor de volledige uitleg: 011/39 90 50 of info@jansenrealestate.be - we helpen je graag verder.



De Generale

Details

Stedenbouw

  • Bestemming woongebied
  • Bouwvergunning Ja
  • Verkavelingsvergunning Nee
  • Voorkooprecht Nee
  • Dagvaarding Niet meegedeeld